• Geopend: maandag t/m zaterdag
  • Adres: Lindberghstraat 9

Autobedrijf Drenthe

Autobedrijf in Drenthe

Op zoek naar een autobedrijf in Drenthe? Noordwest Auto’s is gevestigd in het centrum van Hoogeveen. Onze passie voor auto’s zit al jaren in onze familie. Wij vinden het geweldig om aan auto’s te sleutelen en bieden vrijwel alle soorten reparaties en onderhoud aan. Is uw auto toe aan grote onderhoudsbeurt of APK? Maak dan gerust een afspraak of kom even bij ons langs in onze auto garage. Wilt u occasions bezichtigen bij onze vestiging in Hoogeveen? Ook dat is mogelijk!

Waarom Noordwest Auto’s?

Noordwest: verstand van auto’s

Ons autobedrijf is al meer dan 20 jaar een begrip in Hoogeveen. Door onze gespecialiseerde monteurs is het mogelijk om elk type auto bij ons langs te brengen. Dit onderscheidt ons meteen in onze organisatie. Naast onze reparaties hebben wij standaard een groot aanbod kwalitatieve occasions op voorraad. Het is bij ons tevens mogelijk om uw auto te verkopen, wij kopen namelijk auto’s in (ook inruil is mogelijk).

Occasions bekijken of reparatie nodig in Drenthe?

Maak snel een afspraak om een occasion te bekijken of uw reparatieverzoek in te plannen! U kunt vrijblijvend ons contactformulier invullen of bellen met 0528 261 551/06 443 336 77. Onze werknemers staan elke werkdag voor u klaar. Ook zijn wij op zaterdag geopend en kunt u dan een afspraak inplannen. Buiten kantoortijden afspreken? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Vragen? Kom langs of neem contact op!
0528 26 15 51